dinsdag 14 mei 2013

Ik had een heerlijk weekend. Een echt hike weekend. Ik word hier nog sportief, stel je voor. 
Zaterdag maakten we met de meisjes een daguitstap naar Robberg natuurreservaat. Prachtige natuur, een fijne wandeling! 10 kilometer klauteren en klimmen. Berglandschap afgewisseld door verborgen stranden. Balanceren op smalle kliffen, skinnydippen in (achteraf gebleken) haaiengebied. De wandeling was een echte uitdaging voor onze kuiten.
En wat mooi ... Elk moment verwachtte ik David Attenborough te spotten, terwijl hij de vele zeehonden die je beneden in de kliffen kon zien zwemmen filmde. 
Het hoogtepunt was zondag. Met een vriend, Matthew, maakten we een hike in Natures Valley.
Witte stranden gedecoreerd met aangespoeld hout, heldere blauwe zeeën met een prachtig bergpanorama. Een woeste jungle om in te wandelen. Ik liep rond in de set van National Geographic bij het opnemen van een documentaire op een onbewoond eiland. Geen levende ziel te bespeuren. Nu ja, letterlijk dan. Want in die aangespoelde haai op het strand zat ook niet veel leven meer.


Elke dag weer bedenk ik mij dat het zo een voorrecht is dat ik in deze prachtige omgeving mag leven. Ik geniet van de mooie natuur hier. Geniet, leef en adem elke dag de landschappen in.

2 opmerkingen:

  1. en niet meer gaan zwemmen waar het krioelt van de haaien ,hé!!!

    mamie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het leven lacht je toe Joen!geniet van je laatste maandje hoe snel zijn die 4,5 maand voorbij!

    mamie

    BeantwoordenVerwijderen